Home » onaTV » Business Talk: Lucija Lugomer

Business Talk: Lucija Lugomer

Istinsku privlačnost svaka žena nosi na svojstven način čija svojevrsna magija može začarati svakog muškarca! Raskošne obline sve više su poželjne u svijetu mode, a što u takvom užurbanom, ali uspješnom poslovnom svijetu nosi u torbi jedini plus size model Hrvatske, doznaj u nastavku!

 

Ovozemaljska stvarnost prirodne ljepote nastoji pronaći svoje mjesto tamo gdje pripada – na modnoj pisti. Srećom, današnja industrija ljepote pomalo otvara vrata i “drugim ženama” te stvara svijest kako sve figure koje nosimo zaslužuju biti primijećene. Takva privilegija i pružena mogućnost za opojnu moć donosi i veliku odgovornost. Lucija Lugomer uspješno je nosi kroz modne editorijale, iako slovi kao plus size model. Nositi istu titulu prvog takvog modela Hrvatske, svakako zaslužuje naklon.

ll-shot

1.PLUS SIZE WEBSHOP U HRVATSKOJ!

Malo je reći da smo danima bili uzbuđeni nakon što nam je Lucija pristala sudjelovati u velikom projektu. Modnu snagu koju će nositi na jednoj online trgovini svakako će biti u čast svim damama većih atributa. Pristupačnost koju smo osjetili njezinim dolaskom u studio je opustila cjelokupnu atmosferu, a 3 sata uzastopnog snimanja u dobrom raspoloženju brzo je prošlo. Nakon višesatnog fotografiranja u Marisha studiu, nismo mogli odoljeti, već smo ugodno smjestili Luciju i njezinu malenu četveronožnu partnericu ispred kamere i brzinski, koliko nam je vrijeme dopustilo, doznali što Lucija nosi u torbi, obzirom da je već imala dogovoreni angažman i žurila natrag u Zagreb.

Ipak, iznimno nam je zadovoljstvo bilo biti dio tima i fotografija koje smo spremili s Lucijom i to na *PRVOM PLUS SIZE WEBSHOP-U U HRVATSKOJ -> www.modart.com.hr! 

FB:Modart 

Pripremi se na slatke ukradene kadrove njene mezimice i saznaj što je u uspješnom danu prati.

 

 

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci