Home » Ljepota i zdravlje » Čarobna njega kose nakon sunčanja!

Čarobna njega kose nakon sunčanja!

Tretmani za kosu nakon ljeta sada su nam potrebni više nego ikad! Osvježiti kosu i pripremiti je za jesen kako bi se oporavila od sunca i morske soli, zahtjeva bogatstvo pomno odabranih, ali provjerenih hranjivih sastojaka.

 

BC MIRACLE OIL LIGHT FINISHING  HAIR TREATMENT – SCHWARZKOPF (100ml)

 

Ovo čudo za kosu koristim preko 10-tak mjeseci i kosa mi nikad nije bila tako nahranjena, mekana i sjajna. Profesionalni tretman za kosu kupila sam u frizerskom salonu Marijo Trošelj u Koprivnici (West Centar), a s obzirom na to da ga nema baš za kupiti u slobodnoj prodaji, dostupan je putem Schwarzkopf zastupništva u ponekim frizerskim salonima.

Upravo stigla s mora, kosa nije ni malo oštećena 0:) Pratimo se na Instiću? -> @marija_shmitcz a.k.a. Marisha :*

Godinama gledam kako nakon šišanja i friziranja, moj Marijo meni stavi najdivnije ulje na svijetu za moju kosu i rekoh – pa dobro što je to? Iako je prilično skuplje u odnosu na one u drogerijama, zasluženo djeluje svaka kap ovog čarobnog ulja. 

Nanosim ga tjedno barem jednom na mokru kosu, a najčešće prije friziranja ili korištenja pegle/figara. Brzo se upija, ne sljepljuje kosu, a najmanje je masti, kažem da magično djeluje, a sve što donosi kao rezultat je fina mekana i sjajna kosa, jasno deinirana, zbog čega i obojani pramenčići dolaze u puni sjaj i nakon nekoliko mjeseci od njihova bojanja.

Napominjem da imam kosu tretiranu samo blajhom koji djeluju kao osunčani pramenčići, a na vama je da prosudite koliko je BC MIRACLE OIL čudesan, s obzirom na to da imam jedan od najagresivnijih tretmana na kosi koji, budimo realni, brzo ju oštećuje. Srećom, s BC Miracle Oil, i to djeluje super, zar ne? :) (Cijena: 180,00kn)

IMG_4228

IMG_4230

IMG_4231

IMG_4232

IMG_4233

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci