Home » Recenzije i tutoriali » DIY dekorativni ukras

DIY dekorativni ukras

Ukrasiti sobu s novim detaljima, a pritom ne potrošiti mnogo na dekorativne detalje, pitanje je samo mašte i odluke za njenu realizaciju. Brojni DIY i homemade članci preplavili su internet, a mi smo jedan takav također isprobali.

 

Jednostavan ukrasni detalj koji će ti ne samo pomoći u organizaciji tvog rasporeda, već i ukrasiti tvoju radnu atmosferu, krije se u okviru za slike. Okvir za slike imala sam kao ukrasni detalj na kojem su mi stajali parfemi, no odlučila sam mu vratiti njegovu prvotnu namjenu. Isti takav možete pronaći u Muller prodavaonici. U online programu Piktochart odabrala sam font slova koji bih voljela da mi krasi kalendar kojeg sam također pronašla na internetu.

Kalendar u okviru

Spojivši ih zajedno u editor programu, stvorila sam sliku koju sam pritom isprintala. Posljednji korak bilo je rezanje isprintanog primjerka kako bih ga mogla smjestiti u okvir za sliku. Tako sam upotpunila prazninu na radnom stolu, a s permanentnim markerom mogu pisati što god poželim po staklu okvira i upotpuniti kalendar, a koji se vrlo lako odstranjivačem za nokte može ukloniti. Hoćete i vi isprobati? :) p.s. iznenadite sestru ili prijateljicu, sigurno će im se svidjeti <3

IMG_3947

IMG_3951

IMG_3955

IMG_3978

IMG_3977

IMG_3984

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci