Home » Uncategorized » FITO BALZAM ZA UBRZANO TAMNJENJE

FITO BALZAM ZA UBRZANO TAMNJENJE

Doista možemo uživati na odličnim proizvodima za ubrzano tamnjenje na našem tržištu, no jesu li svi ono što očekujemo? Prirodni sastojci su nam bitni, a spajanje egzotičnih sastojaka u njih, zaista djeluje još primamljivije!

 

Screen Shot 2017-08-10 at 10.14.04

Puno pozdrava mojim čitateljicama s Malog Lošinja :) Marisha :*

Obožavam proizvode kojima se iz godine u godinu vraćam, tako da ljetovanje bez ovog “žutokljunca” :D bilo je nezamislivo. Potpuno prirodni proizvod ludih sastojaka koje ne bih našla na ovom tržištu (ulja čileanskog lješnjaka, čileanske maline, sezama, kokosa, masline, macerat mrkve, shea aslac i ulje oraha) daju do znanja da sadrže bogatstvo filtera ulja koje će ubrzano privući sunčeve zrake i brzo potamniti moju kožu, kao i prošle godine.Zapravo, u ovaj proizvod zaljubila sam se još 2016., kada sam punu recenziju pisala tik prije udarne ljetne sezone, prilikom ljetovanja u Opatiji, koji možete pročitati ovdje – KAKO PRIRODNO POSTIĆI TAMNI TEN

 

 

TEKSTURA PROIZVODA

Pakiranje je sasvim jednostavno i uobičajeno kao i za sve ostale pekmeze. Fino se razmazuje, nema grudica, tragova na badiću ili ručniku i ako ga ostavite na suncu, gornji sloj pretvorit će se u tekućiju teksturu, nekako poput voska :)

Prevladavajući je lagani miris mrkve, lagano se upija, a nakon sunčanja i tuširanja, koža je tako mekana, poput bebine, što često naglašavam svima koji su me do sada pitali za ovaj proizvod, a koža je i osjetno nahranjena.

Screen Shot 2017-08-10 at 10.14.21

Boja nakon 3 dana korištenja FITO balzama. Pratimo se na instagramu? :) Marisha :*

Izabrala sam manje pakiranje, ono od 80 grama, što mi je odlično za ljetovanje od 10-tak dana, ali imajte na umu da ga je najbolje, kao i sve ostale pekmeze koristiti nakon nanesene kreme za sunčanje s SPF-om, ili ga koristiti iza 16-17sati, a ja ga osobno koristim nakon ulovljene prve boje sunčevih zraka, poprilici nakon 3-4 dana sunčanja.

Sadrži prirodni SPF 15, no ja ipak nanosim prije kremu za sunčanje barem u istoj visini kao i ovaj pekmez jer ipak, ove godine sunce je snažno i jako, nemojte da vas zavara :) (Cijena: 80,00kn, Ljekarne Rizk, Koprivnica – Frankopanska 21) p.s. LJEKARNE RIZK možete pratiti i na njihovoj službenoj FB STRANICI (klik na link – ovdje) a u nastavku pogledajte pobliže sadržaj ovog bogatog #handmade balzama pod stručnim vodstvom magistre L. RIZK :)

fito 1

fito2

fito4

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci