Home » onaTV » ISPROBALI SMO “tetoviranje” obrva: Maybelline Tattoo Brow

ISPROBALI SMO “tetoviranje” obrva: Maybelline Tattoo Brow

“Tamnoputo čudo” – prozvali bismo ovaj proizvod :) Službena Maybelline stranica nam predstavlja inovativni proizvod koji ostavlja savršeno definirane obrve do 3 dana. Stoga smo uhvatili zadnji na polici Muller trgovine i krenuli u “slijepo farbuckanje” naših blijedih obrva…

 

 

Brojne influencerice ovaj proizvod već danima promoviraju na svojim Insta-story-ima…Martinu (moju kolegicu s posla) zanimalo je podjednako kao i mene da isprobam njegovu moć prekrivanja mojih poprilično rijetkih i blijedih obrva koje sam odlučila snimiti da pobliže vidite to jadikovanje nad njima. Oduzmu one moje dragocjeno vrijeme svakog dana, pa da specificiramo – svakog jutra mi je potrebno nekoliko minuta za njihovo popunjavanje kako bih poput “cjelovitih žitarica” (da nisam samo obična žitarica, već poput finog marketinga – našminkana i potpuna XD) izašla i otišla na posao pred….ljude! zna se da nije više samo popularno reći – oh imam #badhairday, jer tu nastupa druga “mini zurka” zvana obrva XD nooo ajde da se vratim na temu :P Ova gel-tinta bogata je aloa verom, a obrve ostaju ravnomjerno obojane s postupnim blijeđenjem boje tijekom tri dana. 3 dana? PAAAAA… može! i hej Maybelline – možete li ješto slično skemijati i za moju sirovo (ne)preplanulu kožu? (to je od žalopoljke nas s posla jer mnogi su već krenuli na godišnje odmore, aaaaa podravke bi isto gledale plavo more :) i Zatoooo – Pogledajte FAIL, ali i ispravak korištenja ove privremene tetovaže za obrve u novom videu na  YT kanalu :) 

UPUTE ZA KORIŠTENJE: 

Nanesite i ostavite da se suši – Nanesite u željenom obliku i ostavite sušiti barem 20 minuta. Za najbolje rezultate, ostavite naneseni proizvod 2 sata.

Oljuštite i otkrijte – Lagano ljuštite proizvod, počevši od unutarnjeg kuta obrve prema kraju.

_MG_9253

_MG_9255

_MG_9260

_MG_9263

_MG_9265

_MG_9269

_MG_9270

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci