Home » Ljepota i zdravlje » Kupili i požalili: Proizvodi s manom

Kupili i požalili: Proizvodi s manom

Reklame nas obasipavaju sa svih strana. Natjecanje najboljih proizvoda s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene nužno ne znači da će te pratiti vjerno tijekom dužeg perioda svakodnevnog korištenja.

Isprobali smo nekoliko proizvoda i donijeli ocjene nakon višemjesečnog korištenja:

1.Dove – Invisible dry dezodorans – često spominjana rečenica „sa ¼ hidratantne kreme“ odavno nam je poznata kojom će Dove nastojati približiti osobama sa vrlo osjetljivom kožom. Ovaj dezodorans koji nas nije baš oduševio, nakon nekoliko tjedana ostavlja vrlo neugodan miris znoja koji izbija već nakon 2-3 sata od nanošenja, a čitavo vrijeme ostaje na koži nelagodna ljepljiva tekstura. Pouzdanost koju garantiraju (24h) nije zadovoljena, a obzirom da nosi oznaku 0% alkohola, nakon depilacije, samo nanošenje dezodoransa osjeća se peckanje i svrbež, a naknadno i crvenilo. Nevidljiv na odjeći, ali nakon pranja ostavlja neugodan miris znoja na tkanini.

2.Nivea – in – shower body milk – vrlo eksplozivna reklama sa potpuno drugačijom tuširalicom omamila je svaku djevojku da razmisli o ovom proizvodu. Navući odjeću tik nakon tuširanja je nemoguća misija, no s Niveom in –shower body milk takav osjećaj neće se primjetiti. I to je točno! Efekt kojim se predstavlja na tržištu u našem slučaju je uspio. Ipak, pronalaženjem ostalih komentara na isti proizvod, izazvalo je nedoumice kako ovo mlijeko za tijelo nema jednak efekt na različitim tipovima kože. Daljnjim korištenjem, uspostavilo se da nakon nekoliko tjedana koža je i dalje suha, te nimalo hidratantna, što se nismo nadali, budući da sadrži bogatu formulu Shea maslaca.

3.Batiste – suhi šampon – instant rješenje za kosu! – Slažemo se. Ne stigneš oprati kosu, a pozvana si na sastanak ili u goste? Ne brini, za samo nekoliko sekundi možeš osvježiti kosu. Ono što nam ne odgovara jest što izaziva neugodan svrbež nakon nekoliko mjeseci korištenja, te se teško pere s kose, pa je potrebno šamponirati kosu nekoliko puta kako bi se potpuno otklonila tzv. boja spreja.

4.Garnier Moisture Match – linija proizvoda koja ima kremu za svaki tip kože, u našem slučaju radi se o tipu za masnu kožu čija je zadaća matirati lice i učiniti ga manje sjajnim. Efekt koji čini ostaje vidljiv svega 3-4 sata, te nakon toga koža uobičajeno pokazuje sebum koji se luči i čini kožu sjajnom. Dugotrajnim korištenjem ovog proizvoda uočili smo nastajanje bubuljica.

5.H&M beauty blender – zadatak ovog spužvastog aplikatora je što bolje stopiti puder s kožom lica kako bi lice izgledalo što zaglađenije i prirodnije. Pravi beauty blenderi to će i postići, no ovo je samo još jedna u nizu običnih spužvica za nanošenje pudera u prahu, a ne tekućeg pudera. Naime, tekstura od koje je sačinjena nije gusta, već rupičasta pa omogućava previše upijanja pudera unutar sebe, umjesto da ga ravnomjerno rasporedi po licu. Vrlo je neugodnog mirisa koji podsjeća na paljivu plastiku.

IMG_03641

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci