Home » onaTV » Novosti na Youtube kanalu!

Novosti na Youtube kanalu!

Zahvaljujemo svim 1118 pretplatnicima koji su se pretplatili na naš Youtube kanal! Nova vlog kamera spremna je za nove avanture, a mi ćemo ih redovito postavljati u rubrici ONATV.

 

Ljubav prema youtube-u i vlogovima traje već više od 7 godina, a koji su uvelike djelovali na moju svakodnevicu. Nema ispijanja niti jedne jutarnje kavice bez pokoje minute Youtube videa omiljenih pretplatnika, a kako sam i prije snimala videa beauty karaktera, odlučila sam se za #update istih, te prilagoditi ih onom što danas svakodnevno radim! Osim toga, idealno je bilo vrijeme za kupnju nove vlog kamere, što znači da sam se u potpunosti vratila!

Osim toga, u vlogovima mi se pridružio i novi član obitelji i nisam očekivala da će se on dogoditi, ali spletom okolnosti i kapljicom sreće, ostvarila mi se dugogodišnja želja…Stoga uz vloganje, upoznajte i Linoja! Također, dopustite mi da vam predstavim i tehnologiju koju obožavam od malena, gdje ću u svakom videu istaknuti poneki element, a koji može i vama pomoći u otkrivanju važnosti gadgeta s kojima redovito radim u studiju!

Pratite nas i dalje! Marisha

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci