Home » Recenzije i tutoriali » Osvježenje za outfit

Osvježenje za outfit

Često pranje omiljene odjeće, peglanje i pospremanje u ormar s vremenom je može oštetiti. Osim toga, koji puta bismo ponovno odjenuli majicu koju nismo stigli prethodno oprati. Zato ti predstavljamo idealan proizvod koji će tvoju odjeću očuvati, te ju istovremeno osvježiti za nekoliko trenutaka.

 

Predstavljamo ti Denk mit – osvježivač koji možeš pronaći u najbližoj DM prodavaonici. Osim majicama, ovim osvježivačem možeš dati ugodan miris tekstilu na cipelama ili pak sofi izrađenoj od tekstilnog materijala.

Proizvod kojem želiš dati svježinu i ugodan miris potrebno je udaljiti na 30 cm, te jednostavno pošpricati Denk mit-om. Ovaj proizvod ne ostavlja tragove na tkanini, ali kod osjetljivih materijala budi oprezna. Prije svega mislimo na svilu, tako da prije uporabe, pošpricaj na djelu koji je sakriven ili se ne nalazi u prvom planu.

Kožni predmeti

Iako uporaba Denk mita nije namijenjena predmetima izrađenim od kože, mi smo ga isprobali i u toj prilici. Na koži nismo zamijetili promjene, osim ugodnog i svježeg mirisa, no valja biti oprezan.

Cijena: 19,90 kn.

_MG_0235-2

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha