Home » Ljepota i zdravlje » Pauci na očima by Maybelline

Pauci na očima by Maybelline

Lash Sensational Luscious nova je Maybelline maskara koja se na testiranju pronašla i u našim rukama. Donosimo najbitnije stvari koje moraš znati, ako ju želiš kupiti :)

 

Paukova mreža ima još jednog stanara, rekli bismo njegova brata blizanca s obzirom na to da se radi o maskari koja dvostruko povećava njihov volumen! Televizija je voli u reklami, a mnoge djevojke će je zbog istog željeti što prije kupiti i isprobati. Klasičan oblik Maybelline ambalaže unazad nekoliko godina postaje univerzalni za ovaj brend, a mačkasti matt efekt crne u kombinaciji sa sjajnim metalnim pink natpisima odaje ženstvenost kakva se želi nositi na trepavicama. Patent otvaranja ostao je identičan od prethodnih serija, a četkica i nije daleko od posljednje linije. Fleksibilni zglob sa rjeđim dlačicama neće zavarati one koji misle da neće dobiti odvojenu i punu svaku trepavicu nakon njezina nanošenja, čak i štoviše!

Dodatna prednost ove maskare ispred ostalih je to što je obogaćena bogatim uljima koji istovremeno njeguju i hrane trepavice, što će im omogućiti duži životni vijek.

EFEKT NA OČIMA

Dojam koji dijelimo o ovoj novoj maskari svakako broji više plusića nego minusa. Ulje koje ih obogaćuje ne pridodaje nekom čudnom osjećaju nakon nanošenja, no potrebno je staviti nešto više slojeva za potpuni efekt, između kojih je potrebno napraviti oko 20 sekundi razmaka, pa tek onda nanijeti sljedeći sloj. Loše će se maskare preslikati u toku dana nakon nanošenja, Lash Sensational Luscious se ne sljepljuje s kožom i ne ostavlja tragove. Potpuni efekt tzv. pauka na očima postiže se višeslojnim nanošenjem, bez velikih i pretjeranih grudica.

Ipak, nova Maybelline ima nedostatak o kojem i nije ugodno pisati. Naime, prilikom čišćenja lica, predstavlja poveći trud oko njezina uklanjanja, a kako se radi o kremastijoj teksturi, potrebno je koristiti neku čistilicu za lice ili micelarnu vodu i više puta kako bi se u potpunosti uklonila s trepavica. Savjet više – ukloni maskaru sigurno tako što ćeš toplom vodom i kružnim pokretima prstima istrljati maskaru s očiju, a zatim ostatak očistiti svojom omiljenom čistilicom. Zadatak je poprilično težak, ali ne odustajemo od efekta kojeg dobivamo od nove maskare na našem tržištu.

 

_mg_0185

_mg_0187

_mg_0188

_mg_0188-2

 

_mg_9725-2

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha