Home » Ona voli » Poklon Dobra Ideja!

Poklon Dobra Ideja!

Personalizirana kutijica ovih dana krasi nam ured zahvaljujući – Poklon dobra ideja! Shabby chic stil s kapljicom vintage carstva, od sada može biti i vaš izbor za odličan božićni poklončić!

 

img_0340 Mislim da će se mnoge žene složiti sa mnom kako predivnih stvari nikad dosta, posebice onih koji će u potpunosti biti po vašem ukusu! Zadovoljstvo ovog unikatnog ručnog rada nikako ne krijem, a tko god stigne u ured, prvo što primjeti je neobična kutijica s logom studia koja mi ponosno stoji na stolu. Divna obitelj Lukanec koja stoji iza prekrasnog rada smjestila se u malom mjestu zvano Virje, gdje uspješno vodi obrt za izradu suvenira, ali i ukrašavanje za sve prigode, od vjenčanja, krštenja do zasebnih rođendanskih poklončića. Upravo jedan personalizirani iznenadio je i mene!

Dinu Lukanec, muškog člana snažne malene radionice, imala sam prilike upoznati nedavno na rođendanu prijatelja, kojega je dojmila snaga portala gdje pišem svojoj ženskoj publici. Iako se nismo prije poznavali, njegova je volja da pokaže nešto drugačije i predstavi isto svim mojim čitateljicama, bila je doista jaka. Odlučio je uzeti logo moje malene tvrtke, a njegova mama Željka napravila je kutijicu zbog koje se raznježim i dan danas!

Mare svi hvale!

Po novom, onako od milja, kutijicu zovem Mare :) divna uspomena materijala drva dimenzija 16cm x 16cm vjerno čuva moje nove vizitke za uspješne poslovne pothvate! Zaintrigirali su me detaljčići koje je njegova mama, nakon što je pregledala portal, odlučila ubaciti u nju. Slatki ruž za usne, ljepuškast lak za nokte, ali i medeni parfemčić samo su dio unutrašnjosti koju tajanstveno sakriva iznutra, a ogledalce dobro dođe kad brzinski na poslu želim provjeriti makeup-a! Multifunkcionalna i odlična ideja kako za poslovni đir, tako i za uljepšati svakodnevicu na radnom mjestu :)

Mare je 100% Hrvatski proizvod, koji možete naručiti i online, pa vam dođe i na vaša kućna vrata, ali i doći u divnu i impresivnu radionicu obitelji Lukanec u Virju. Više informacija pročitajte na njihovoj web stranici (ovdje) ili na Facebook fan page-u (ovdje), gdje broje preko 23 000 pratitelja!

Zahvaljujem Poklon Dobra Ideja od srca, koju od nedavno možete pratiti i na INSTAGRAM profilu!

 

img_0344

 

 

img_0361

img_0347

 

img_0350

img_0352

 

img_9981

 

MARE kutijica (dolje lijevo) vjerno me pratila i na nedavnom event-u i ukrasila moj izložbeni dio <3

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci