Home » Recenzije i tutoriali » Postigni savršen osmijeh!

Postigni savršen osmijeh!

Nositi aparatić znači voditi posebnu brigu kako o hrani, tako i o higijeni zubiju. Težnju da se postigne “holivudski osmijeh” nakon dugotrajnog nošenja valja i cijeniti. Biobaza pasta za zube uvelike ti može pomoći postići taj glowy efekt. Našoj čitateljici Mateji jest.

 

_MG_9191Suvremena tehnologija danas nudi pregršt mogućnosti na stomatološkom sjedalu uz nešto više ulaganja za rezultat koji garantira. Brojnima nedostižan iznos koji bi ostavili u zubarskoj ambulanti, posežu za prvim preparatima na policama drogerija koji se nude, nadajući se da mogu postići isto. Sve popularnije izbjeljivanje zubiju ipak valja uzeti s dozom opreznosti, pa zašto ne bismo prvo isprobali prirodnu alternativu?

Raspisali smo se o Biobaza proizvodu i njegovoj učinkovitosti izbjeljivanja zubiju prije nekoliko tjedana. Članak koji smo objavili zainteresirao je našu čitateljicu da isproba Biobaza proizvod i na svojim zubima tik nakon uklanjanja aparatića za zube. Iako je aparatić obavio svoju ulogu u izravnanju svih nedostataka, kako bi u potpunosti bila zadovoljna osmijehom, Mateja je odlučila koristiti prirodnu pastu za zube za postizanje bjeline.

Snaga prirode

Biobaza predstavlja spoj mente i crnog ugljena čiji se sastojci mnogima neće svidjeti kao uobičajena rutina pranja zubi. Gusta tamnosiva tekstura i snažan mentol okus iziskuje prilagodbu od nekoliko dana, no ono što se ovom pastom dobiva jest izbjeljivanje i do nekoliko nijansi. Nježne čestice aktivno čiste, ne oštećuju zubnu caklinu i znatno smanjuju bolnu osjetljivost zuba.

_MG_9194

Zahvaljujemo Mateji što je preporučila Biobazu za postizanje savršene bjeline zubi

Nakon nekoliko tjedana njezina korištenja, Mateju je iznenadila snaga i kvaliteta koju ima ovaj hrvatski proizvod. Biobaza zaista potvrđuje da je potrebno kupovati domaće.

Osim toga, Mateja je vrlo rado željela svoj efekt bjeline na zubima podijeliti sa svim čitateljicama online magazina nadajući se da će upravo njezin “holivudski osmijeh” biti inspiracija za sve one koje mu teže.

Složili smo se kako nakon korištenja ove paste za zube, ništa više neće biti isto. Žute mrljice od kave nestaju vrlo brzo, no kako se ne bi nakupljale ponovo, preporučujemo nastavak druženja Biobaze s vašim neodoljivim osmijehom.

 

 

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci