Home » Uncategorized » PREDAVANJE: Žene u muškom svijetu!

PREDAVANJE: Žene u muškom svijetu!

Kako je biti žena u muškom svijetu i zašto se još provlači isto pitanje posebice kada je posao u pitanju, pričamo u sutrašnjem predavanju!

 

Sutra s početkom u 13:00 sati u samom centru grada u Županijskoj komori odvijat će se zanimljivo predavanje na temu “Žene u muškom svijetu” u suradnji s HGK Županijske komore Koprivnica i Klub poslovnih žena ALFA Koprivničko – križevačke županije. 

Konferencija o ženskom poduzetništvu potaknuta je prošlogodišnjom konferencijom “Iskustvo i mladost u ženskom poduzetništvu” kao i važnosti položaja žena poduzetnica u biznisu te iz tog razloga obilježiti ujedno i Dan žena poduzetnica u našoj županiji. 

IMG_0190Priče o karijeri i iskustvima u poduzetništvu posebice u zanimanjima koja se klasificiraju kao muška obilježit će naše druženje, a kako je u IT sektoru u programiranju i web dizajnu, te kako smo uspjeli unatoč tome što je poslovanje MARISHA STUDIO d.o.o. usmjereno i na ovaj ženski portal i to već punih 3 godine, uz ostale zanimljive paneliste doznajte sutra na konferenciji.

Sada, nakon prvih 6 mjeseci od otvaranja tvrtke za vođenje digitalne komunikacije, uspjeli smo utrostručiti posao i doista stvoriti odlični poslovni uzlet za još veće pothvate i projekte, a također smo već i osposobili mlade studente za radu u našem studiju! Osim toga, dotaknuti ćemo se odgovora na neka pitanja koje smatramo bitnima na panel raspravi:

- zašto u IT sektoru ima manje žena u odnosu na muškarce? 
- zašto ženama u IT sektoru nedostaje podrške?
- koliko su tvrtke sposobne odmaknuti se od tradicionalnih modela komunikacije i dopustiti stvarnu interakciju novog doba? 
screenshot
Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: vedran6325

Slični članci