Home » Ona voli » Šaptač cipelama

Šaptač cipelama

U potrazi za najednostavnijom narudžbom odjevnih predmeta koji su istovremeno pristupačni i kvalitetni, može se pohvaliti facebook stranica Šaptač cipelama!

 

Trendovski artikli su odabrani sa pouzdanih internet stranica. Osobe koje su već izvršile narudžbu, često podijele svoje dojmove na njihovim stranicama i ne skrivaju oduševljenje vrlo jednostavnom narudžbom, te objavljuju fotografije pristiglih artikala kako bi se vidla vjerodostojnost predmeta.

Na tebi je da izvršiš vrlo jednostavnu narudžbu slanjem šifre artikla kojeg želiš u inbox Šaptaču na facebooku. Šifra svakog predstavljenog artikla koji se može naručiti vidljiv je njegovom opisu.

Moje iskustvo

Nekoliko sam puta naručivala putem ove facebook stranice. Postupak narudžbe majice i ogrlice koje sam odabrala trajao je manje od 5 minuta! U inbox sam Šaptaču cipelama poslala šifre artikala koje su stajale uz opise fotografija željenih artikala. Vrlo brzo sam primila poruku u kojoj su mi opisali način plaćanja i dostave. Plaćanje sam izvršila uplatom na broj žiroračuna koji mi je Šaptač posalo. Poštarina je besplatna, a naručeni artikli su stigli poštom u roku 20-tak dana.

Naručena majica (49kn)

Naručena majica (49kn)

Naručena ogrlica (69kn)

Naručena ogrlica (69kn)

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci