Home » Shopping » Sezonska sniženja!

Sezonska sniženja!

Kako je Božić svega nekoliko dana iza nas, trgovine nam već nude po vrlo niskim cijenama ono što se nije prodalo tijekom čitavog prosinca. Na radnost svih nas – počinje sezonsko sniženje!

 

Bogati blagdanski stol i pokloni ispod okićenog božićnog drvca za naše trgovce već su zaboravljena priča, jer skijaška sezona nam je pred vratima, a slatki srcoliki detalji samo što nisu okitili izloge trgovina povodom nadolazećeg Valentinova. Ono što diktira tržište sve su učestalije promjene, no sreća je u nesreći za naše novčanike da sve što se nije prodalo ili je ostalo duboko u zalihama skladišta, sada će izaći na vidjelo, i to upravo u obliku nevjerojatnih popusta.

1_MG_9873-2

Sezonsko sniženje koje obično počinje u siječnju, ove godine je nekoliko tjedana započelo ranije. Kako vrijeme odmiče, tako će i popusti rasti. Ipak, svaki je popust dobro došao, a ono što se već nalazi na sniženjima jest uglavnom zimski asortiman. Sada je pravo vrijeme za investiciju u kapute čija cijena pada za 30-40%, i to u svega nekoliko dana, a pravo snježno vrijeme nam tek dolazi.

Haljine za posebne prigode

Svečane haljine će također pronaći tvoje uzbudljive okice posebice kada ćeš vidjeti njihovu cijenu koja će ovih dana biti zaista primamljiva, a nije loše i investirati u prigodne modne detalje poput kapica, šalova i rukavica, jer ćemo prema prognozi hodati zabundani sljedećih dva mjeseca.

Ukrasi za dom

Ako je shopping odjeće i obuće daleko na listi čekanja u redu, pravo je vrijeme za kupnju ukrasnih detalja koji su na akcijskim cijenama bili već na Badnjak. Vrijeme za božićne detalje još nam je uvijek na raspolaganju, pa zašto se ne bi u tvojem domu našla još pokoja ukrasna božićna vaza, keramički bor, vilenjak Djeda Božićnjaka ili anđeo izrađen u shabby chic stilu koji će se u trgovinama poput Jysk-a, Emmezete ili Ikee vrlo lako pronaći.

Novogodišnje odluke

Sportski asortiman također je spreman ponuditi svoje proizvode po nižim cijenama. Gledajući s perspektive bogatog blagdanskog stola koji je obogatio i našu kilažu, trgovine ne zaboravljaju ni na naše novogodišnje odluke odlaska u teretanu i fitness studije. Tako će se sportski asortiman, kao i pamučne kratke majice pronaći i za 20-tak kuna, a sve kako bi s novom godinom započeli zdrav život u novoj opremi.

11_MG_9870-2

1_MG_9868-2

Detalji poput vilenjaka, keramičkog bora, čupavog jastuka i kuglica – pahuljica kupljeni su u Jysk-u s popustom od 50%

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci