Home » Ona voli » Sretan cvrkut svakog dana u tvojoj sobi!

Sretan cvrkut svakog dana u tvojoj sobi!

Ovim putem predstavljamo vam Sretnu Ptičicu – ptičicu koja briše svu negativicu :D i kako nas je u samom početku intervjua već razveselila, njezino stvaralaštvo i inspirativnu priču pogledajte u nastavku.

 

ptičica9Dovoljan je bio 1 trenutak i 1 sekunda nove informacije na mobitelu u insta story-a drage kolegice (pozdrav Ivić :) zbog koje sam se odmah zaljubila! Priupitala sam Anju privatno na instagramu mogu li njezinu priču ispričati i drugim koprivničankama, kako bi mogle osjetiti istu čar, a istog trena čim je stigla k meni u digitalnu agenciju i donjela nekoliko ptičica, istog trena sam znala za koga ću izabrati i kupiti rozu slatkicu s citatom “ZAŽMIRI I ZAŽELI” - koji se savršeno poklapa s karakterom moje prijateljice i snažne dušice s kojom sam puno priča prošla, a ova sretna ptičica je tu da je podsjeća na ono što joj pripada  (draga Dragica, od srca za tebe <3 )

Mlada Koprivničanka Anja studira pravo, a svojim hobijem oduševila je obitelj i prijatelje koji su je potaknuli na razvoj i širenje prvotne ideje. Samim pogledom na ove romantične radove ne ostajemo ravnodušni. U svojim pastelnim, baby nijansama razvedravaju apsolutno svaki prostor! Ptičice svojim likom ukrašavaju stol, policu, radnu jedinicu, dok im se perje blješti poput ukrasnih perlica  - baš kao da su i prave.

Sretne ptičice odličan su poklon dragim osobama – ručni su rad, a u razgovoru prilikom narudžbe s Anjom, moguće ih je i personalizirati po želji. Slobodno se inspirirajte i spojite najomiljeniju sretnu ptičicu uz željeni tekst, a zrakama sunca koje nam napokon pristižu dopustite sretnoj ptičici u prostoru u kojem će boraviti da pošalje sjaj vedrine i pozitivne energije.

INTERVJU S ANJOM:

 

1.Kako je Sretna Ptičica nedavno postala poznata, reci nam – kako je sve počelo?

Sve je počelo tako da sam željela uljepšati svoj prostor u kojem boravim i napravila par sličica za stan u kojem živim s obitelji. Kako je to bilo u blagansko doba, i obiteljska i prijateljska druženja su kao što svi znamo mnogo češća nego ostatak godine, tko god bi došao u stan primjetio bi Sretne Ptičice, te ne bi skrivali oduševljenje. Dakle, upravo su me moji najbliži potaknuli i ohrabrili da svoju ideju podjelim sa svima što sam i učinila. Tako da, Sretne Ptičice sad već ponosno krase brojne domove diljem Lijepe Naše.

 2. Kako bi opisala, što je za tebe Sretna ptičica?

Sretna Ptičica je za mene mali podsjetnik na sve ono lijepo u nama i oko nas. U ovako ubrzanom životnom ritmu u kakvom ljudi danas žive, lako je zaboraviti na sve lijepo i dobro što zaista postoji u našoj okolini. Sretna Ptičica vas podsjeća da stanete, udahnete i pustite sreći i vedrini da ispuni vaš dom i život.

3.Koje su cijene Sretnih pričica i možeš li nešto više reći o mogućnostima izbora željene ptičice, boja i detalja prilikom ukrašavanja?

Cijene Ptičica ovise o dimenzijama same slike, a kreću se od 70 do 110 kuna. Ptičice dolaze u raznim okvirima koje kupci također sami mogu izabrati od ponuđenih. Boje, ukrasi, dimenzije, citati, sve se može personalizirati i prilagoditi željama kupaca. Isto tako, u slučaju da netko želi Ptičicu staviti u svoj okvir koji ima kod kuće, može se također o tome izjasniti prilikom narudžbe i naručiti samo sliku bez okvira.

4. Na koje načine naručujemo Sretne ptičice koje smo odabrali i u kojem roku nam dolaze?

Sretnu Ptičicu možete pronaći i naručiti na facebook stranici Sretna Ptičica by Anja, na instagramu @sretna.pticica, te se možete javiti i na email sretna.pticica93@gmail.com. U pravilu, Ptičica može biti gotova u roku od 2 do 5 dana. Premda, ako niste iz naših krajeva i potrebno je slati paketom, bilo bi dobro da se naruči tjedan dana prije kako bi sve na vrijeme bilo spremno i kako bi Ptičica pronašla put prema vašim vratima.

Pridružila sam se s fotoobjektivnima ovoj priči personaliziranih i ručno ilustriranih ptičica kako bih vam dočarala kroz slike kako ja osjećam njihovu pozitivu, stoga uživajte u ostatku njihova cvrkuta ;) p.s. za sebe sam izabrala plavu ptičicu s citatom “ŽIVI SVOJE SNOVE” koji se doista ostvaraju i upoznavanjem ove preposebne osobe :)

MARISHA :*

ptičica1

ptičica2

 

ptičica3

 

ptičica4

ptičica5

ptičica6

ptičica7

ptičica8

 

ptičica10

ptičica11

ptičica13

 

 

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci