Home » Uncategorized » Vaš budući “posao iz snova” ima besplatnu edukaciju!

Vaš budući “posao iz snova” ima besplatnu edukaciju!

Imati svoj posao lakše je nego što se bojite reći ovom jedno veliko “DA”! Potpora koja se ne propušta, omogućuje jednostavniji pronalazak svih potrebnih informacija prije ulaska u “posao iz snova”! Jedna takva prilika za besplatnom edukacijom nalazi se u zgradi gdje je i moja mala agencija smještena – dobro mi došli u Poduzetnički inkubator Koprivnica!

 

IMG_0973Kod nas “doma” :D redovito su edukacije zbog kojih mi je žao da se još uvijek pronađe mnogo onih koji će reći da su po prvi puta čuli za edukacije koje omogućuje Poduzetnički inkubator Koprivnica.  S obzirom da sam upoznata s inkubatorom još od prije nego li sam odlučila imati poslovni prostor ovdje, redovito sam tada, ali i sada sudjelovala na njihovim kreativnim i uvijek zanimljivim radionicama. Kada sam pokretala svoj posao, bilo je tu hrpetina “zašto?” pitanja, a zbog kojih sam se osjećala kao da sam bombardirana nepotrebnom lavinom informacija, usvajanjem propisa, papirologije i birokracije, pa sam zapravo s jedne strane požalila što nisam sa svime krenula ranije, svjesno i smireno, već odmah nakon završenog fakultetskog obrazovanja.

Stoga drage moje, predlažem vam ovu edukaciju sada tik prije proljetnog buđenja! Naime, gdje god da prisustvujem na predavanjima, mnogi su stručnjaci do sada rekli da je proljeće najbolje vrijeme za otvaranje obrta ili trgovačkog društva i veća vjerojatnost za opstanak iz razloga što “sezona lova” za proizvodima i uslugama sada nakon svih blagdanskih potrošnji i zimskog sna, ponovo budi. Pišu se poslovni planovi, razvijaju se resursi, realiziraju ideje koje bi se mogle provesti do ljetnih godišnjih odmora!

Zgrabite priliku – dopustite da tim koji je mene uspješno vodio u počecima i vas povede u isto i to ponavljam – be-spla-tno! 

p.s. možete skoknuti istog dana i do mene :D – Marisha :* (prizemlje desno)

PRIJAVITE SE OVDJE i POKRENITE VLASTITI BIZNIS BEZ STRESA!

http://www.inkubator.info/pokrenite-vlastiti-biznis-bez-stresa-pridruzite-nam-se-na-edukaciji/

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci