Home » Blog » Veliki AVON haul – 1.dio

Veliki AVON haul – 1.dio

Ovaj put Vam predstavljamo proizvode koji su stigli na našu adresu, iznenadili nas i oduševili na prvi pogled! :)

Zaprimili smo hrpu novih proizvoda za recenziranje, pa počnimo, a za početak  predstavljamo:

EVE ALLURING – parfem i losion za tijelo

_MG_0209Po samoj fotki možete vidjeti da nam se ova linija i njen nježni miris jako sviđa. :)

Mirisne note koje se nalaze u parfemu i losionu – Allure miris se temelji na mošusu, jantaru i sandalovini. Najviše se osjete iris, frezija i ljubičice, dok se u manjoj mjeri javljaju note jasmina, neroli ulje i šljiva.

Sam miris ovog parfema se temelji na mekoći i nježnosti, a istovremeno je zamjetan i izražajan. Budući da je laganijih tonova, ali dugotrajan za apsolutno cijeli dan, pogodan je za svakojake dnevne situacije. Ostavlja svoj trag na koži, kosi i odjeći (pritom mislimo samo na onaj mirisni :)

_MG_0195

_MG_0203

MARK. EPIC LIP RUŽ – Extreme Mauve i Blue Suede

Naučili su nas kako odabir dobrog ruža zaokružuje i podiže svaku odjevnu kombinaciju.

Stoga su nam stigla dva ruža – jedan u nijansi tamnije fuksije (Extreme Mauve), a drugi u tamnoplavoj nijansi (Blue Suede).

Ruževi su postojani, a samim nošenjem nakon nekoliko sati slabe na punini boje. Pigmentirani su, a svoju ljepotu pokazuju prilikom svakog dodatno nanesenog sloja. Iako nam je nijansa fuksije uobičajenija za korištenje, mislimo da je ova plava nijansa fenomenalna za osobe koje su vole jače naglašene usne, ali i koje se žele odvažiti i u #fashion pravom smislu riječi.

_MG_0150

_MG_0154

_MG_0161

_MG_0162

MARK. lakovi za nokte – Glimmering Haze, Twinkle Eyes, Bows and Dolls

Volimo lakove, a volimo i pastelne nijanse. Mogli bismo napisati kako su ovi lakići super sklad stvari koje nam se sviđaju. Razveselile su nas vedre boje, a intenzitet u kombinaciji sa shimmerom jača u blistavosti tijekom dana :)

U lakovima se nalaze sitne sitne šljokice koje se jasno vide pri svakom mazanju, a lijepo i zaokružuju same nijanse lakova.

Pigmentirani su i dovoljan je jedan sloj laka za potpunu prekrivenost nokta. Dupli sloj koji mi volimo nanijeti pozitivno upotpunjuje konačni izgled.

Zaljubile smo se u nijansu Bows and Dolls, nijansu nježnog prijelaza iz lile u baby plavu. Tko voli ovu boju i njenu nijansu- znati će o čemu pričamo :)

_MG_0132

_MG_0137

_MG_0141

_MG_0144

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci