Home » onaTV » VIDEO* – BACK TO SCHOOL OUTFITI

VIDEO* – BACK TO SCHOOL OUTFITI

Ovog puta “nešto izvan” svih dosadašnjih videa koje sam snimala za Youtube. Ovo je priča koju će osim školaraca i vrtićanaca ;) željeti vidjeti i mame jer Froddo zaista ima pregršt odjevnih kombinacija s udobnom odjećom, toliko slatkih da bih se voljela nekako, ma kako god mogu, ugurati u njih :D

 

frodosi

Mama dragog Lukasa sliknula nas je kad smo bili u ozbiljnim dogovorima za snimanje ;)

Osobno sam ostala oduševljena! Kako već nekoliko kampanjica za najmlađe fotkam za FRODDO, uglavnom se sve okretalo oko obuće, zbog čega niti sama prilikom snimanja  nisam obraćala pažnju na odjeću. Fokusiraš se na ono što si došao po projektu i zadatku, pa nema tu lufta da razmišljaš o tome, sve do sada kad su “na sunce” došle šljokice, haljinice, torbice i sportska odjeća. Te naše male koprivničance kad smo vidjeli u outfitima za – back to school – kolegica i ja samo smo se pogledale! Pozitivno naravno, jer doista nismo očekivale da će pred nas doći kao na maloj improviziranoj modnoj pisti. Ljudi moji, koji je to gušt slikati i snimati najmlađe? Sve brige svijeta nestanu jer se veseliš tim obrašćićima i pogledu punom nenamještenog osmjeha, baš onako čistog istinskog <3 Ovim putem zahvaljujem se dragim roditeljima i mališanima koji su stali ispred objektiva i pozirali baš poput velikih, ali sa snažnom, rekla bih, dječjom porukom nama odraslima – budite spontani, to se najljepše u slikama i videima vidi! 

 

Inspiracija ove kolekcije jesu zvukovi dječjeg osmijeha i nestašnih koraka, a ona je rezultat vještina poznavanja anatomije dječjeg stopala i dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji najkvalitetnijih Froddo cipelicaNovost je dodavanje anatomski prilagođene antibakterijske tabanicekoja se vrlo lako može izvaditi.

FRODDO novitete pratite i na službenoj Facebook stranici.  Modele koje nude možete pogledati i na Froddo web stranici, koje bez obaveza možete naručiti, a birana odjeća ili obuća stiže u najbližu Froddo trgovinu! :)

FRODDO WEBSHOP – https://shop.ivancica.hr/

Marisha :*

 

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci