Home » onaTV » Video: Fotoaparat polaroid Instax

Video: Fotoaparat polaroid Instax

Danas fotografije nerijetko ostavimo samo u našim mobilnim ljubimcima, ali one prave će pronaći put do vječnih uspomena! Upoznajte jedan od najpoželjnijih fotoaparata, kojeg ćete željeti ovo ljeto!

 

_MG_8045

Fujifilm Instax Mini 8 polaroid Fuji plavi Instant Film Camera

jedan je od napopularnijih fotoaparata u svijetu polaroida, koji će odmah nakon fotkanja, isprintati na foto papiru okinutu sliku. Jednostavan i lagan za uporabu, još slađi kao ukras na vašoj polici dok čeka ludo i nezaboravno ljeto s društvom :) dolazi u nekoliko boja dostupnih i na našem tržištu. Odlučili smo se uzeti baby blue verziju, koju smo naručili online putem i to na web stranici canosa.hr gdje možete ujedno pronaći i foto papiriće za njegovo punjenje.

Njegov 60mm objektiv s klasičnim i malenim pogledom za hvatanje fotografije bez mogućnosti fokusa, budi sjećanja na prve fotoaparate naših roditelja. Sadrži 5 razina ekspozicije ili jednostavnije rečeno modova za osvjetljenje – Indoors (Night), Cloudy (Shade), Sunny (Slightly cloudy) i Sunny and bright, te je bljeskalica uvijek upaljena. Potrebno je imati na umu kako je fotoaparat analogan, stoga se digitalna kopija fotografije ne sprema nigdje drugdje. Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, snimili smo video u našem studiju, te istovremeno pokazali što vas očekuje u pakiranju, te kako izgledaju isprintane uspomene :)

 

_MG_8046

_MG_8047

_MG_8049

_MG_8050

_MG_8052

_MG_8051

_MG_8053

_MG_8055

 

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci