Home » Ona voli » Modni kutak » Video vlog* Modni Križevci!

Video vlog* Modni Križevci!

Zagrijavamo se za MISS Supranacional i pritom odlično zabavljamo u društvu Križevaca, koji su ovih dana u središtu svih događaja Koprivničko – križevačke županije! Stoga su se naše kolegice blogerice BSBP odlučile za vloganje i pritom vam pokazati kako nam je bilo na modnoj reviji!

Modna revija brenda Callconi by Kornelia Novak uz odličnu muziku rasplesala je raskošne haljine koje su krasile prekrasne djevojke, noseći pritom blještavi Tamarix nakit Tamare Horvat, a u punini glamura, svakako zanimljive bile su i zavodljive frizure frizerskog salona A’Narcis.  Osim što smo se odlično provele, iskoristile smo pravo proljetno vrijeme za photoshooting outfita za boutique Lu Lei vlasnice Marinele Kilić koji najavljujemo za skorašnji vrlo zanimljiv članak, a ostatak večeri uživali u centru grada Križevaca! Kako nam je bilo, doznajte od naših fashion & beauty blogerica Dunje i Maje u novom YOUTUBE VIDEU na kanalu BSBP (Be seen be popular).

Zahvaljujemo BSBP  na fenomenalnom druženju i kadrovima koje će nam, zasigurno, ostati divna uspomena za odlično druženje! Također, očekujte i članak haljina modne revije, kako bi u potpunosti, baš kao i mi, uživali u materijalima satkanim u kreativne dizajnerske komade drage Kornelije!

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci