Home » Ljepota i zdravlje » Vježbanje uz zabavu!

Vježbanje uz zabavu!

“Zdravlje je na prvom mjestu” riječi su na koje nas često podsjećaju. No, što te riječi zapravo znače sjetimo se tek kada se razbolimo. Zato na svoje tijelo misli kada si zdrava! Ne bi li bilo sjajno kada bi vježbanje bila zabava. Mi smo zabavu pronašli i želimo ti je s velikim uzbuđenjem i radošću  predstaviti!

 

Grupni fitness programi od nedavno su dostupni u Koprivnici pod stručnim vodstvom profesorice kineziologije Ivane Posavec. Treninzi se odvijaju u ugodnom ambijentu na adresi Miroslava Krleže 63. Prostor u kojem je zagarantiran smijeh i odlična atmosfera nalazi se na putu prema koprivničkim bazenima Cerine.

IMG_3231

PROGRAMI:

ZUMBA – ZABAVNO VJEŽBANJE UZ PLES

POWER WORKOUT – CARDIO TRENING + VJEŽBE SNAGE

PILATES – VJEŽBE SNAGE I FLEKSIBILNOSTI

zumba

Treninzi se održavaju u večernjim satima prema rasporedu koji Ivana redovito objavljuje na facebook grupi FIT-RIT u koju se možeš slobodno pridružiti i čitati vesele pjesmice kojima Ivana uvijek potakne na smijeh i želju za vježbanjem. Kako bismo otkrili kako je vježbati s Ivanom, odlučili smo pitati same polaznice Ivaninog fitnessa:

L: “Na zumbu i pilates sam krenula 2012. godine. Do sada sam promijenila dvije instruktorice i jednog instruktora. Ivana je najbolja u okolici! Smršavila sam cca 20 kg. Da sam nastavila polaziti pilates program vjerujem da bih sada imala mrak tijelo. Nažalost nisam, pa su od zumbe otišle samo masti. Sada je potrebno poraditi na preostalom višku masti, te mišićima. ZUMBA = izgled, samopouzdanje, seksipil, senzualnost, zabava!”

P: “Zumbam već godinu i pol. Skinula sam 15 kg uz kontrolu prehrane (bez dijeta) i sve se nekako drugačije rasporedilo po tijelu i pretvorilo u mišiće. Dobila sam struk koji prije nisam imala. Uz zumbu sam počela trenirati i Power workout kako bih dobila na snazi, kondiciji, te izdržljivosti. Ne mogu zamisliti život bez fitnessa.”

J: “Treniram zumbu više od 4 godine, počela sam kod Damira u Domu HŽ i sve do danas mi nije dosadio taj način vježbanja. Po meni je Ivana savršeno zamijenila Damira i najsličnije njemu vodi zumbu (mnogo je ljudi odustalo od kad je Damir otišao). Idem na zumbu prvenstveno zbog zabave, dobrog raspoloženja, pozitivne energije, veselih pjesmica i zanimljivih koreografija koje je ponekad izazov pohvatati, ali se super osjećam kada konačno uspijem. Super mi je što Ivana uvijek sluša naše želje i prijedloge i što nam uvijek nastoji udovoljiti. Na zumbi se sva oznojim i poslije se osjećam odlično. Što se tiče Power Workout treninga – Ivana me uspjela zaineresirati i za ovaj način vježbanja. Čak i na teškom kružnom treningu, insanitiju i tabati, Ivana uspije ubaciti neku igru i zanimljivost zbog koje ni takav trening nije dosadan, dapače svi se trudimo. Na Power Workout-u se možda vide bolji rezultati u oblikovanja tijela, mišića, bolje forme, izdržljivosti, i to prije svega iz razloga što rade baš sve skupine mišića. Mislim da bih više smršavila da ne jedem burek ;)”

10997086_1014373268577653_653339786_n

Jedna od polaznica poslala nam je i fotografiju transformacije koja se dogodila zahvaljujući Ivaninim treninzima :)

T: “Godinama sam muku mučila raznim dijetama, čajevima za mršavljenje, ali nakon svake dijete kilogrami bi se naravno duplo vratili. Sve dok jednog dana nisam odlučila: E, sad je stvarno dosta, ja to želim i ja to mogu!! Krenula sam u teretanu gdje sam sama vježbala, i to bez ikakvog nadzora trenera, tako da sam često puta krivo dizala teret, pa su se počeli javljati problemi s kralježnicom. Tada sam krenula na grupne fitness programe, točnije Power workout. U početku sam trenirala po tri puta tjedno, želeći izgubiti koji kilogram, da bi kasnije vježbanje preraslo u moju zdravu naviku koja me svakim danom veselila sve više. Veseli me to što je svaki trening drugačiji i na taj način zanimljiviji. Uz vježbanje sam malo promijenila način prehrane i izgubila suvišnih 25 kilograma koji su se sami počeli topiti, a uz to sam oblikovala tijelo i utegnula mišiće. Osjećam se puno lakšom i poletnijom, te se nakon svakog treninga osjećam kao da imam više energije. Prije se nisam mogla zamisliti da vježbam, a sada torba za trening čeka spremna od jutra. Sada se puno više krećem, šećem satima, i puno bicikliram. Nezamislivo mi je gledati cure koje pokušavaju skinuti kilograme tabletama i čajem za mršavljenje. Važno je pokrenuti se i pokušati živjeti zdravije, jer u zdravom tijelu, zdrav duh!”

V: “Odkad sam krenula na treninge definitivno vidim da stvari idu na bolje! Ništa se nemože dogoditi preko noći, ali rezultati se vide. Ono što se mene najviše dojmilo je trenerica Ivana koja je definitivno osoba za taj posao. Draga je i pristupačna, te je atmosfera prilikom vježbanja čista petica. Kod Ivane mi se sviđa što zna objasniti sve što je potrebno napraviti u određenom trenutku prilikom izvođenja vježbi. Iako mi dođu dani kada mi nije do vježbanja, sjetim se atmosfere i ozračja koje će me dočekati kod Ivane, pa s guštom odem na vježbanje!”

D:  “Treniram dva puta tjedno Power workout, jako sam zadovoljna, te primjećujem kako imam veću kondiciju. Ono što još primjećujem jest zategnutije tijelo i manje celulita na području bedara.  Isto tako, puno se bolje osjećam u svojem tijelu, atmosfera na vježbanju je odlična, ekipa je super, a trenerica je spremna poslušati sve što vježbači imaju reći i predložiti. Suradnja je izvrsna, jako sam zahvalna prijateljici što mi je preporučila ovaj trening, tako da nastavljam dalje, jače i bolje.”

S:  “Neke cure idu na trening s ciljem da smršave, neke da ojačaju, a ja idem iz razloga da ne zakržljam, odnosno da se vratim u kondiciju, a ne da se već na 2. katu uspušem. Kod Ivane mi se najviše sviđa prostorija nabijena odličnom atmosferom i pozitivom, a trenerica je UVIJEK nasmijana i dobre volje što nas dodatno mami na slijedeći trening!”

E: “Trening mi je važan zbog bolje kondicije i  zbog toga da se osjećam bolje. Vježbanje mi u tome pomaže, a dodatni plus i to veliki plus, jest atmosfera u dvorani. Smijeh je obavezan, tako da uz dobar i kvalitetan trening je savršen spoj. Dakle, iako nisam smršavjela, niti mi je to cilj, svakako sam kvalitetno utrošila vrijeme, poboljšala kondiciju i zadovoljila potrebu za kretanjem.”

I sami smo se uvjerili u riječi koje su nam napisale polaznice. Možemo ti garantirati zabavu i divno druženje uz nova poznanstva i prijateljstva. Oduševilo nas je ponajviše što se kod Ivane mogu vidjeti polaznice svih uzrasta, od najmlađih do najstarijih, jer Ivana savjetuje i prilagođava pokrete pojedinih vježbi u slučaju da imaš neku ozljedu ili u slučaju da jednostavno nisi u mogućnosti napraviti vježbu onako kako ona mora izgledati. U nastavku ti donosimo fotografije Ivaninog prostora u kojem te očekuje puno dobre zabave!

IMG_3000-2

Profesorica kineziologije i trenerica fitness programa Ivana Posavec

IMG_2842

IMG_2832

IMG_2837

IMG_2856

IMG_2948

IMG_3014

IMG_3022

IMG_3040

IMG_2902

10991251_1544879659119087_8512190988413269173_n

Ivana je nedavno iznenadila svoje polaznice sa potpuno novim ruhom dvorane u čijem je ambijentu dodala ovaj šareni pod kako bi umanjila ozljede zglobova i kako bi pod bio topliji i mekaniji za noge :)

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci