Home » Ona voli » Yankee Candle u Koprivnici!

Yankee Candle u Koprivnici!

Yankee Candle u Koprivnici! Poznate svijeće prekrasnih mirisa koje broje na milijune simpatizera, ekskluzivno su dostupne i kod nas! Note koje osvajaju i dugo zadržavaju u prostoru!

Ekskluzivni distributer – Cvjećarna LUNA zaYANKEE CANDLE nalazi se na Trgu Eugena Kumičića 11, preko puta Gimnazije Fran Galović! Osim prekrasnih aranžmana za sve prilike, pronašla se i polica više za neodoljive svijeće i mirisna ulja kojima su zaluđene i brojne poznate osobe i blogerice diljem svijeta!

28670367903_dfd7dcbbbc_o

Cvjećarnu LUNU posjećujem mjesecima i velika sam ljubiteljica njihovih romantičnih buketića :) Marisha :*

Spoj sastojaka toliko je snažan, da će prostor zamirisati i bez paljenja njihove svijeće, u što smo se osobno uvjerili u našem studiu. Ipak, željeli smo pojačati intenzitet okusa jabuke za koji smo se opredijelili u cjelokupnoj ponudi svijeća, a koji je i cjenovno pristupačan.

Tako možete pronaći YANKEE CANDLE mirisna ulja već od 12 kn po komadu, a koji je dovoljno staviti u vrlo maloj količini u ukrasnu posudicu ispod koje se postavlja svijeća, koja će rastopiti mirisno ulje na njenom postolju. Njihovo trajanje prosječno je duže od običnih svijeća, čime je produženo i njihovo korištenje.

Cvjećarna LUNA za vas je spremila nekoliko vrsta mirisa, preuzeli smo slike dostupnih proizvoda s njihove stranice, a ponudu možete potražiti i na njihovoj službenoj FACEBOOK STRANICI (OVDJE)

y2

y3

y4

y5

y6

y7

y8

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci