Home » onaTV » YT: Gdje smo nestali?

YT: Gdje smo nestali?

Rubrika ONAtv je ponovo aktivirana :) i to novim videom na Youtube kanalu! Odlučiti se vratiti u snimanje videa iziskuje poprilično mnogo rada i izdvajanja vremena za realizaciju cjelokupne priče, a ovog puta uhvatili smo kameru kad smo se najmanje nadali!

 

 

Mnogi dosadašnji projekti potaknuli su nas da se vratimo ispred male računalne ekrane :) Nedavno organizirana panel rasprava na temu – kako postati Youtuber? – u Koprivnici je dokazala da je itekako željena tema o kojoj pričaju uglavnom mlađe generacije, a koja nas je ponovo vratila u taj virtualni svijet. Jedan od producenata s JoomBoos kanala svakako je potaknuo istinski nagon za nastavkom snimanja kojeg smo godinama uključivali na vama već poznati kanal, no ovoga puta u produkciji i renderiranju Marisha studija!

 

Stoga, snimili smo jedan mali – intro – kao uvodni početak snimanja koje će biti posvećeno tehnologijama profesionalne fotografije, nedoumicama u kupnji opreme, ali i važnim čimbenicima na koje treba obratiti pozornost za bolju kvalitetu fotografija, te pričati o svemu što nam pobuđuje strast u našoj digitalnoj agenciji :) kao i ostalim aspektima koji se na to nadovezuju.

Pišite nam što sve želite da dotaknemo u nekom od sljedećih videa, te zanima li vas kako je to biti iza objektiva? :) – Marisha :*

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci