Home » Blog » Zašto nas je HAPPY PREPPY iznenadio?

Zašto nas je HAPPY PREPPY iznenadio?

Na oduševljenje najmanjih nogica s kojima se često družimo u fotografiranju kako krštenja, tako i prvih rođendana i sličnih slavlja, ovoga puta na slikanju, kolegici i meni zapelo je za oko malo divno pakiranje iz HAPPY PREPPY radinosti!

 

Fotografiranje je moja najveća strast. Volim uhvatiti onaj “momentum” poput deja vu-a, kada poput signalne rakete ispaljene s broda kao jednu jedinu šansu za spas zaustavljanja ključnog trenutka dobijem trzaj u ruci koji “okine” taj gumbić na fotoaparatu i ostavi trajno na tehnologiji iza koje slijedi moja neizostavna obrada slika. Toliko je to meni voljeni posao, da me odveo u potpuno drugačijem smjeru od očekivanog… Ne krijem činjenicu toga kako nisam imala porive prema djeci, da me djeca nisu interesirala i veselila i kako nisam odrastala pored tih malih limača… ima tome sada već i previše prošlog razmišljanja, a kako sam odrastajala, vjerojatno sam i sazrila pa više i nisam toliko djetinjasta da bih iste izgovore pričala o djeci. Danas jedva dočekam slikati krštenja i te malene princeze i prinčeve, koje je sve više i slađe dočarati kroz one osjećaje koje vidim u njima prilikom samih aktivnosti fotografiranja.

Dolazak na svečanost

28319958807_ab7469e0bb_oNikada ne znamo gdje dolazimo… u koju kuću ulazimo, kako izgleda niti što sobice skrivaju. Sada već nakon popriličnog broja slikanja krštenja i rođendana, oduševljava me razmišljanje o dječjoj sobi, kao i što se nalazi u njoj – od igračaka koje posluže za slikanje, natpisa koje opisuju život djeteta do tih malenih pomno odabranih outfita, mašnica i cipelica. Cipelice me baš fasciniraju jer one su te u kojima se dogode prvi životni koraci i čuvaju mali mali čvapeki (kako od milja zovem njihove prstiće :) i evo jednih cipelica koje čitaju snove – zapazili smo ih kolegica i ja na fotografiranju prije tjedan dana i ne izlaze iz glave van.

HAPPY PREPPY slatka je radionica vrijednih ruku naše djevojke i to križevčanke Suzane Zidarić, namjenjena za šivanje personaliziranih malih cipelica koje su toliko individualne da vjerujemo da su zaista krojene prema karakteru svake princeze, ali i malih prinčeva. Jednu ljepoticu izdvojili smo u tim #handmade mini-minijaturnim balerinkicama.

Prema čitanju ostalih objavljenih članaka, ovaj prekrasan rad nastao je za vrijeme rodiljnog dopusta kada se veliki broj žena okreće svojim hobijima i kroz njih razmišlja o pokretanju neke svoje male, a najčešće i #handmade radinosti i zato veliku #business podršku šalju ti podravke Marija i Martina iz Marisha studija gdje tipkamo ovaj članak o dojmovima HAPPY PREPPY baby šuzica :D 

FB; https://www.facebook.com/happy.preppy.baby/

42471174124_3ecba1af87_o 28324269367_f5187f013d_o

42269167185_198c43d6a4_k

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci