Home » Ona voli » Ženski rokovnik 2015.

Ženski rokovnik 2015.

Zabilježiti svakodnevne važne informacije ključno je za dobru organizaciju. Dogodilo ti se da si zapisala bilješku negdje, a ne sjećaš se više gdje? Promijeni priču i čuvaj sve na jednom mjestu! Predstavljamo ti ovogodišnji must-have proizvod s potpisom Severine, a koji svaka djevojaka obavezno mora imati!

 

Ženski rokovnik već je nekoliko godina na našem tržištu. Hrvatski proizvod započeo je svoje prve korake 2009.godine. Svake godine trudi se promijeniti dizajn i uvesti nešto novo kako bi se tematika rokovinika prilagodila svakoj ženi. Ženski rokovnik dolazi u nekoliko boja koje možeš pronaći u svim dm-prodavaonicama. Uspješna suradnja sa Severinom učinila je ženski rokovnik još primamljivijim i pristupačnijim ljepšem spolu, i to sa dizajnom „lunapark“ i „čipka“.

Naši dojmovi

Ženski rokovnik obložen je tvrdim i kvalitetnim ukrasnim koricama. Prilikom otvaranja, s lijeve strane dočekat će te ogledalce. Sadržaj rokovnika je raznolik. Sadrži brojne kategorije koje te navode da u njega uneseš dio svog života. Svaku stranicu krase slatki detalji, ali i pokoja izreka koja će te motivirati da uživaš maksimalno u životu. U rokovniku vodi troškove, te otplatu kredita čije te rubrike također očekuju na njegovim stranicama.

Zanimljivosti nikad kraja! Ženski rokovnik sadrži i rubrike u kojima ti predlaže svjetski poznate filmove, a koje svakako moraš pogledati u 2015. godini. Rokovnik nije zaboravio niti tvog „čupavog člana obitelji“! Unesi fotografiju svojeg kućnog ljubimca i njegove podatke, kao i one koje se odnose na njegovo zdravlje! Možda ne bi vjerovala, ali rokovnik sadrži rubrike u koje možeš upisati podatke o cjepljenju, čipu, kao i kontake veterinara.

FOTOGRAFIJE ŽENSKOG ROKOVNIKA 2015.MOŽEŠ POGLEDATI U NASTAVKU:

2

Prednja strana

4

Ogledalce

8

Unesi podatke o svom kućnom ljubimcu :)

9

Zapiši omiljene filmove ili one koje ćeš tek pogledati :)

5

Svaka stranica sadrži prekrasne detalje koje ovaj rokovnik čine prekrasnim.

10

Savjeti by Severina :)

6

Jedan od brojnih citata koje možeš pronaći u ženskom rokovniku.

7

Mjere koje ti pomažu prilikom kupnje odjevnih predmeta i neizostavan kalendar.

11

Savjeti koji život znače!

12

Pretinac za najbitnije stvari!

13

Stražnja strana

14

I neizostavan dio koji “čuva” penkalo.

Ženski rokovnik možeš pronaći u DM prodavaonicama po cijeni od 89 kn ili online na službenim internet stranicama. (80kn +ptt)

Podijeli daljeShare on FacebookEmail this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page

Komentiraj i izrazi svoje mišljenje

komentara

Autor: Marisha

Slični članci